Creatieve workshops

Op verschillende prachtige locaties in West-Friesland organiseert Francien leuke, interessante workshops en consulten.
Ter ontspanning of ter verdieping. De keuze is aan jou. Kom gezellig met een vriendin of meld je alleen aan. Een kadootje voor jezelf.

Workshop Bewust in beweging in de natuur
Terwijl we eerst wandelen door de prachtige natuur van Twisk, doen we bewustzijnsoefeningen en maken contact met onszelf, elkaar en de natuur om ons heen. Daarna praten we nog even door onder het genot van een kopje thee met wat lekkers. Kom tot rust, ervaar en ont-moet. De workshop duurt 2 uur. Kosten 20 euro p.p.

Start weer op woensdag 29 mei.


Workshop Keramiek
Heerlijk met je handen in de klei, hoe mooi om zo zelf iets moois te laten ontstaan. We maken iedere keer verschillende dingen; je eigen unieke keramieken schaal, een Afrikaanse pop of weer iets anders.
Je hoeft geen ervaring te hebben, kom het lekker zelf ervaren. Incl. materialen en bakken van het werkstuk.
De workshop duurt 3 uur. Kosten 60 euro p.p. (va 01-01-2024) 

(uitgaande van een regulier formaat, anders geldt een meerprijs)
Het werkstuk kan geglazuurd worden en wordt dan nogmaals gebakken; deze workshop wordt dan ca. 3 wk later gepland,

tijd ca. 2 uur. Kosten 30 euro p.p. (bij meerdere stukken of groot formaat, geldt een meerprijs)


Workshop Creatief Schrijven
Schrijven kan iedereen, creatief leren schrijven om uit je hoofd en in je hart te komen is een prachtige manier om bij jezelf te komen.
Er zijn een paar mooie tools voor die ik je graag leer om zo tot de mooiste eigen schrijfsels te komen. Gewoon een keer proberen, kijk wat het jou brengt, je zult verrast zijn. De workshop duurt 2,5 uur. Kosten 35 euro p.p.

Workshop Zielscollage
Een heerlijke dag workshop waarin je wordt uitgenodigd om met jezelf aan de slag te gaan. Door middel van kleuren en kaarten maak je een start om bij je eigen innerlijke wijsheid te komen. Je gaat naar huis met jouw unieke persoonlijke schat. Een mooie verzorgde dag inclusief een uitgebreide lunch. Prachtige dag om samen met een dierbare te doen. Dag workshop. Kosten 99 euro p.p.

Workshop Engelen in je leven - werken met IET 
Een workshop waarin je kennis maakt met de Engelen.

Integrated Energy Therapy; wat is het, wat kan het voor jou doen

Hoe verwelkom je engelen in jouw leven, hoe herken je ze en wat betekenen ze voor jou? Samen kijken we naar hoe je ze kunt integreren in jouw dagelijks leven, een heerlijke ervaring. De workshop duurt 2,5 uur. Kosten 35 euro p.p.

Workshop Handlezen
Nog zo’n blije workshop, waarbij jij een kijkje in jouw eigen unieke handen gaat nemen. We maken handafdrukken van je beide handen en samen kijken we naar de bekende lijnen en kenmerken in jouw handen. Altijd weer een heerlijke workshop omdat het iedere keer weer een feestje van herkenning is; heel geschikt ook voor kleine groepen of om samen te doen. Er is een workshop voor beginners en er zijn diverse vervolg workshops. Want echt; handen vervelen nooit! De workshop duurt 2.5 uur. Kosten 35 euro p.p.

Workshop Glazen Vaas Schilderen

Een heerlijke "hier-word-je-vrolijk-van" workshop!

Leuk om alleen te doen maar ook supergezellig samen met vriendinnen, zussen, moeder, dochter etc.etc.

Als basis gebruiken we een mooie grote glazen bolvaas (doorsnee ca. 30 cm) en deze gaan we beschilderen, stap voor stap.

Geloof me je hoeft echt niet te kunnen tekenen of schilderen om met een mooi werkstuk naar huis te gaan aan het einde van de dag.

Natuurlijk mag je ook je eigen glazen vaas meenemen.

De dagworkshop is incl. heerlijke lunch, koffie/thee en wat lekkers en natuurlijk alle materialen . De dag is van 10.30-16.30, ca.6 uur.

Kosten 99 euro p.p.


Deze workshop kan ook als middag geboekt worden (zonder lunch) De workshop duurt dan ca. 4,5 uur 13.00-17.30. Kosten 79 euro p.p.


Verrassingsworkshop
Op verzoek verzorgt Francien een workshop naar keuze voor een besloten groep, in goed overleg over jouw wensen en ideeen.
Denk hierbij aan een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeestje een vriendinnengroep of een andere feestelijke gelegenheid waarbij je iets bijzonders wil doen. Het kan allemaal! Tijden en kosten in overleg.

Agenda

Hieronder tref je een overzicht van de worskhop- en consultendata. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina voor kosten, foto's en actuele informatie. 

Workshopagenda

Woensdag 5 juni - Bewustzijnswandeling Twisk

19.30-21.30


Woensdag 12 juni -Bewustzijnswandeling Twisk

19.30-21.30


VAKANTIE 15 juni t/m 7 juli


Heb je voorkeur voor iets wat hier niet bij staat?

Mail me gerust; dan plannen we het samen in!

Waar meld jij je voor aan?